Ezerjó gyermekcikk

Nyílt nap az Ezerjófű Házban

2016. szeptember 24-én újra megrendezésre került az Ezerjófű Egyesü­let őszi nyílt napja. Tervezett program volt a gyógynövénykert megtekin­tése, az új teakeverékek megkóstolása és egy játékos verseny is.

A csapatok már az esemény kezdetén megérkeztek és szemmel tartották a történéseket, hátha sikerül ellesniük valamit, ami aztán hasznukra válhat a feladatok megoldásánál. Nem volt semmilyen határ szabva. Jelentkezhettek családok, barátok, de még az ott szerveződött csapatok is. Négy állomáson kellett különböző feladatokat teljesíteni. Volt jóga, gyógynövényismeret, és rajzos feladat is, de a kedvenc mégis a szendvicskészítő állomás volt. Itt mindenki annyit ehetett, amennyi jólesett neki és újult erővel folytathatta a megmérettetést. Utolsó akadályként egy zenei-költészeti tesztet kellett kitöltenünk miközben a lapon szereplő verseket, dalokat hallgattuk is.

Ezzel vége is lett a megpróbáltatásoknak, azonban még hátra volt a legizgalmasabb rész, az eredményhirdetés. Minden csapat kiválóan szerepelt és mindenki meg is kapta a jutalmát. E mellett hallhattuk még a rajzverseny eredményét is, ahol szintén szép alkotások születtek.

Minden résztvevő tele kézzel és tele élménnyel indult el hazafelé az őszi nyílt napról.

Kertész Tekla 8.b