ZölDiák – zöld hírek diákszemmel: KEOP februári rendezvény (Tisza ökovetélkedő)

ZölDiák – zöld hírek diákszemmel

KEOP februári rendezvény

A járási Móra Ferenc Olvasási Versenyen Kertész Tekla 4. b osztályos tanuló II. helyezést ért el. A deszki Maros Menti Fesztivál mesemondó kategóriájában Üveges László I. helyezést ért el. Felkészítő tanár: Torma Tiborné

Tisza ökovetélkedő

A Szegedi Tudományegyetem Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskola az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolával közösen játékos vetélkedőt szervezett a Dél-alföldi Régió ökoiskoláinak. 2013. február 22-én az általános és középiskolások közösen töltöttek el egy kellemes napot, játékosan. Az idén is a Tisza mentén élő emberek hagyományai, népszokásai és A Tisza és hullámterének élővilága témákban zajlott a vetélkedés a 17 csapat között 3 korcsoportban. Az ökovetélkedőn iskolánk alsós csapata II. helyezést ért el, a csapat tagjai: Farkas Dávid 2.b, Kiss Virág 3.a, Lantos Szabina 4.a és Kertész Tekla 4.b osztályos tanulók, felkészítő tanáruk Kériné Bódi Judit.

Az ökovetélkedővel egyidőben meghirdetett Az évszakok és a Tisza elnevezésű rajzpályázaton Mircse Gréta 3.a osztályos tanulónk III. helyezést ért el.

Kertész Tekla 4.b osztályos tanuló