Művészet

2016 év madara – fája iskolai rajzverseny

2016 év madara – fája iskolai rajzverseny

Iskolánk az 1-4. évfolyamosoknak rajzpályázatot hirdetett az idei év madarához, a harishoz és az idei év fájához, a mezei szilhez kapcsolódóan. Az első helyezett Teiszler Bence 3.b osztályos tanuló rajza lett, amely a 15. alkalommal megrendezésre kerülő megyei természetismereti vetélkedő oklevelét és emléklapját fogja díszíteni; II. Kertész Mihály 3.b és III. Fábián Réka 3.b osztályos tanuló rajza lett.

 

 

Teiszler Bence 1. hely Kertész Mihály 2. hely Fábián Réka 3. hely

 

MAHART rajzverseny

MAHART rajzverseny

Rajzversenyt hirdetett a MAHART PassNave Személyhajózási Kft. „Rajzverseny hajózás témában” címmel az általános iskolák diákjainak, melyre Kiss Virág Viktória 6.b osztályos tanulónk készített pályamunkát, felkészítő tanára Huszkáné Németh Csilla.

A feltöltött pályamunkákra a MAHART honlapján lehetett szavazni. A hatodikos rajzok között Virág hajós rajza 72 szavazatot kapott.

 

 

Iskolai rajzverseny

Iskolai rajzverseny

Iskolánk a „Kedvenc állatom” címmel rajzpályázatot hirdetett a felsős diákoknak, melyre Radu Jázmin 5.a,  Greksa Péter 6.b, Kneip Viktória 7.b, Greksa Kinga és Turi Aliz 8.a, Bura Beatrix és Gyurcsik Andrea 8.b osztályos tanulók neveztek műveikkel. A beérkezett munkák közül Greksa Péter 6.b osztályos tanuló különdíjas lett rajzával.

 

Greksa Péter

 

Bura Beatrix Gyurcsik Andrea Kneip Viktória Radu Jázmin Túri Alíz Greksa Kinga