Sportágválasztó volt az új iskolánkban, 2011.

 


2011.09.12-én, hétfőn megtelt  a csarnokunk lelátója érdeklődő szülőkkel és tanítványokkal. Négy sportág ismertetésére és kérdések megválaszolására készültünk.  Segítséget szerettünk volna adni a sportágválasztáshoz. Kézilabdához a szivacskézilabdán keresztül vezet az út, 2-4. osztályos gyerekek mutatták be tudásukat.(Varga Ágnes tanítványai).
Ficsór Barnabás tanár úr csapata a szegedi utánpótlás csapatával mérkőzött meg.  Czesznak  György  Kézilabda Szeged Sportegyesület utánpótlásvezető részéről,  így mutatkozott be itt Algyőn.  Elmondta, hogy az 1-2 osztályosainkkal szeretnének ebben az évben foglalkozni.
Retkes Zsolt tanár úr atlétái magasugrásukkal kápráztatták el az érdeklődőket.
Az alsós atléták versenyszámaikkal pontosították az erre jelentkezők mire számítsanak Varga Ágnes tanár nő edzésein.
A csarnokban a labdarúgást bűvölő gyerekeink tiszta, pontos, labdás feladataikkal győzték meg társaikat, hogy edzőjüktől Makra Zsolttól sokat tanultak.
Az uszodába már kisebb, de igen érdeklődő szülőcsapattal érkeztünk,  ahol  Zsura Zoltán és Magosi Krisztina pontos és lényegre törően ismertette egyesületükben folyó munkát. (Tagsági díjukról  tájékoztatást adtak.)  A medencében forrt a víz, a nagy sebességgel  úszó versenyzőktől.  Zsura Brigitta edzését  néztünk  meg.
Reményekkel várjuk tanítványainkat  edzéseinkre, az új iskola  fantasztikusan szép csarnokába.