6. Karácsonyi vásár, 2012.

Kedves Ökoiskolás és JAM-es Barátaink!

Az Algyői Fehér Ignác Általános Iskola idén 6. alkalommal rendezte meg a Dél-alföldi Régió ökoiskoláinak és JAM-es diákvállalkozásainak karácsonyi vásárát. Ezúton köszönöm minden résztvevőnek, diákvállalkozásnak, szereplő diáknak, felnőtt pártolónak, segítőnek, szülőnek, vendégnek, pedagógusnak, iskola dolgozójának, a Gyeviép NKFT-nek, Bakos Istvánnak,  hogy közös összefogással sikerült ezt a rendezvényt jó hangulatban, eredményesen lebonyolítani. Külön öröm számunkra, hogy évről - évre egyre ötletesebb portékák születnek, egyre változatosabb az újrahasznosítás palettája, egyre jobban segítjük a tudatos vásárlói szokások, és a környezettudatos ajándékozás kialakítását.
Mindannyian hálásak vagyunk Zsoltné Kender Tünde és Kériné Bódi Judit algyői tanárnők szervező, koordináló és lebonyolító munkájáért!
Köszönjük a Junior Achievement Magyarország ügyvezető igazgatójának, Gergely Orsolyának, és munkatársainak,  hogy nemcsak támogatják, hanem személyesen is részt vesznek a rendezvényeinkön, véleményükkel, tanácsaikkal segítik a diákvállalkozások munkáját.

Üdvözlettel: Iván Zsuzsanna, Algyői Fehér Ignác Általános Iskola igazgatója