15. Dél- alföldi Regionális Karácsony Vásár

Hagyományainkhoz híven 2023.dec.16-án került megrendezésre a 15. Dél- alföldi Regionális Karácsony Vásár az Algyői Fehér Ignác Általános Iskolában.

Vendég diákvállalkozásainkkal együtt, akik a Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumból, a Szegedi SZC Vedres István Technikumból, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium és Kollégiumból érkeztek, iskolánk 21 osztálya készített ötletes termékeket az újrahasznosítás jegyében és árusította azokat a vásáron.

A vásárt a 2.osztályos tanulók Karácsonyi műsora nyitotta. A forgatagot a Forma Alapfokú Művészeti Iskola 1.b és 4.b osztályos tanulói, a Ritmus Tánc-és Fitnesz Stúdió táncosai és a Sándorfalvi Térségi Alapfokú Művészeti Iskola algyői növendékei színesítették műsorukkal.

Iskolánk Diákönkormányzata által odaítélt legötletesebb termékek díját: az 2.a és a 8.a osztály kapta. A JAM legötletesebb diákvállalkozás díját: az 1.b osztály, a legötletesebb termék díját: az 5.b osztály, a legszebb stand és a legökosabb termék díját: a 4.a osztály.

Több százan látogattak el a vásárba, aminek megrendezéséhez idén a Junior Achievement Magyarország Oktatási, Vállalkozásszervezési Alapítvány pénzbeli támogatást nyújtott, ami iskolánk Alapítványába kerül befizetésre.